“Baru lagi sis jgn dok pvji sgt lah..”- Netizen ‘b1tter’ hubvngan akrab antara adik Fizo Omar dan isterinya..

Di dalam perhubvngan kekeluargaan, kita sering dimomOk dengan kata-kata dan juga nilai kasih sayang antara ipar duai merupakan perkara yang dianggap susah untuk ‘sekep4la’. Jika dilihat dalam drama-drama Melayu juga, sering dipertonjolkan hubvngan ipar duai yang tid4k sebulu.

Pun begitu, dalam dunia realiti, masih wujud hubungan antara ipar yang akrab. Malah ada juga yang akrab seperti keluarga sendiri. Tid4k boleh disal4hkan satu pihak sahaja, perkara ini kedua-dua pihak juga memainkan peranan.

Menerusi hantaran baharu di Instagram adik perempuan pelakon kacak Fizo Omar, dia ada memuat naik foto bersama ibunya dan juga isteri kepada Fizo iaitu, Fezyra Nasry. Kata Diana Omar, ketika baru pertama kali berjumpa dengannya, hubvngan mereka terus boleh ‘ngam’.

“Kali pertama saya jumpa dia, saya rasa macam terus ada sahabat baik perempuan..terus boleh ngam.

“She’s younger than me. Tapi jangan silap yaaa. My brother is OLDER than me..why laaaa sekarang ni orang ingat abg i tu lagi muda dari I.

Gaaaiiiss trust me he is trying hard to be that muda tak nak nampak macam ‘uncle-uncle’.” katanya menerusi kapsyen.

Menjengah ke ruangan komen, ramai memuji kecantikan mereka dan juga ada yang mengatakan wajah mereka kelihatan sama.

Namun, ada seorang individu pula mempertik4ikan hubvngan dengan bek4s isteri Fizo tid4k seperti itu.

“Habis dulu dengan Mawar x mcm tu ke..baru lagi sis jgn dok puji sgt lahhh..” kata netizen.

Hubungan antara Fizo dan bekas isteri masih diperkatakan netizen kerana dahulu ketika mereka berp1sah, ada yang mengatakan ibu kepada Fizo menjadi punca kepada perpisahan pasangan itu dahulu. Fizo menaf1kan dirinya yang dianggap anak emak menjadi antara punca percer4ian dengan bek4s isterinya itu.

Namun, Fizo menjelaskan punca pencer4iannya dengan bek4s isteri, tidak mempunyai sebarang kaitan dengan perbal4han, sebaliknya hanya membabitkan kelem4han yang datang daripada diri masing-masing.

Pada perkahw1nannya terdahulu, Fizo dan Mawar memiliki seorang cahaya mata Wan Maryam yang kini sudahpun berusia empat tahun.

Sumber: Instagram Wandianaomarw Via ww.rotikaya.rimbabara.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber : https://r-s7.com

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Baru lagi sis jgn dok pvji sgt lah..”- Netizen ‘b1tter’ hubvngan akrab antara adik Fizo Omar dan isterinya.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


You cannot copy content of this page

Omgomg Onion Darkmarket