“Elok eh budak tecik ni, aku dah 27 tahun pun c0mot”- Netizen

Siapa saja tidak kenal Aisyah anak kepada Rozita Che Wan. Bukan sahaja kecantikkan malah kecerdikkan juga diketahui.

Berkongsi gambar menghadiri sebuah majlis, kecantikkan Aisyah yang masih kanak-kanak iti menjadi bualan netizen. Bukan sahaja menyerlah malah lebih anggun daripada yang lebih tua usia daripada beliau. Memang kemas pengayaannya. Ringkas dan cantik.

Bukan sahaja Aisyah yang menjadi perhatian, malah, ibu dan daddynya pun menjadi perhatian. Aisyah memiliki raut wajah yang jelita seperti kacukan, Pakistan.

Meskipun Aisyah hanya menyarung ringkas jubah dan selendang ringkas. Cantiknya mengalahkan dewasa yang pandai bergaya.

Aisyah juga mempunyai hampir satu juta pengikut dilaman ig milik namanya sendiri. Hebat betul kepopularan beliau, walhal masih kanak-kanak.

Anak kepada Zain dan Che Ta ini memang saling tak tumpah wajah Zain. Memang anak ayah ni. Aisyah juga dicembvrui oleh netizen kerana wajah kacukan itu membuatkan beliau manis dipandang.

Rozita dan Zain telah mendirikan rumah tangga selama 9 tahun perkhawinan mereka. Semoga ia berkekalan hingga ke jannah.

Netizen memang susah dijangka,bila sksi dikatakan tidak ingat akh1rat. Bila cantik berjubah dikatakan nak pergi nasyid ke.

Apapun artis tidak perlu nak memuaskan hati semua pihak sebenarnya. Ramai memuji Aisyah yang jelita dan cantik. Inilah komen netizen.

Che Ta sedang sibuk dalam set penggambaran dalam beberapa drama antaranya Keluarga Ku Spy.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber: ig rozitachewan via https://trendingkini.pw

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Elok eh budak tecik ni, aku dah 27 tahun pun c0mot”- Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


You cannot copy content of this page