[VIDEO] “Photographer Pun Dah Penlng..” Gelagat Ryan Bakery Buat Hal Masa Outdoor Photosh0ot Raih Perhatian

Bintang sosial media yang cukup terkenal dengan content lakonan mengimbau di zaman kanak-kanak, Ryan Bakery telah pun menamatkan zaman bujangnya semalam. Majlis akad nikah bersama gadis pilihan hatinya, Elyia Ibrahim.

Rakan-rakan dan keluarga yang datang ke majlis bahagia Ryan Bakery turut berkongsikan kemeriahan acara berkenaan. Malah satu video yang dimuat naik oleh juruvideo majlis perkahwinan Ryan ini turut menjadi perhatian ramai.

Manakan tidak, Ryan Bakery buat hal masa outdoor photosoot telah mengundang tawa ramai. Dalam rakaman itu dipaparkan kemeriahan suasana di majlis perkahwinan Ryan Bakery dan isterinya itu.

Namun bila sampai bahagian penggambaran luar, nampaknya Ryan Bakery ini memang seorang yang kelakar. Korang saksikan sendiri dalam rakaman yang dikongsikan menerusi akaun TikTok dengan nama akaun aidilamai:

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bideo Bideo (@bideo753)

Memang Ryan Bakery buat hal betullah! Sempat lagi buat mimik muka masa tengah sesi pengambaran gambar dan video perkahwinannya. Gelagat Ryan Bakery ini bukan sahaja menghiburkan ramai, malah si perakam pun tertawa melihatkannya.

Apa-apa pun perkongsian rakaman tersebut telah meraih perhatian ramai dengan lebih 600 ribu tontonan. Di ruangan komen, rata-rata warganet mengakui terhibur melihatkan gelagat Ryan Bakery ini. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen tersebut:

“Hari kahwin pun nak melawak lagi tu. ..”

Screenshot at Oct 02 16-12-02

“Ni kali keberapa amik picture yang elok ni”

Screenshot at Oct 02 16-11-41

“Nasib tak de mak cik baju merah..Kalau tak kena jeling dengan Ryan Bakery”

Screenshot at Oct 02 16-11-23

“Mata dia tu aku tak leh tahan gelak la”

Screenshot at Oct 02 16-11-04

“Nasib baik lah time kahwin tak pakai bedak setepek gitu”

Screenshot at Oct 02 16-10-27

Sumber: HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Photographer Pun Dah Penlng..” Gelagat Ryan Bakery Buat Hal Masa Outdoor Photosh0ot Raih Perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


You cannot copy content of this page